Hvordan legger jeg til bakgrunnsmusikk eller et lydspor til min glidebryter?

Du kan legge til bakgrunnsmusikk i din glidebryter, for å forbedre opplevelsen. Dette er veldig enkelt å gjøre. Følg disse trinnene:

1. Klikk på "Innstillinger"-knappen, i høyre panel.

Dette er knappen med et "gir" ikon i den.

2. sjekk boksen som sier "spill lydfilen"

Dette vil fortelle lysbildeserien at den skal forvente en lydfil.

3. Legg plassering for lydfilen

Du kan enten legge til en url til en audiofile direkte inn i tekstboksen, eller klikk på knappen '...' laste en fil nettleser. Naviger til audiofile du ønsker å spille og legge den til lysbildeserien. Ideelt sett skal lydfiler i mp3 format.

4. Klikk 'Bruk'

Når du klikker Bruk, lyd filen legges til lysbildeserien. Merk at lyden ikke spilles i forhåndsvisningen, så du må publisere glidebryteren for å teste lyden.