Hvordan føjer jeg baggrundsmusik eller et lydspor til min slider?

Det kan være en god ide at føje baggrundsmusik til din slider for at forbedre oplevelsen. Dette er en meget enkel ting at gøre. Følg bare disse trin:

1. Klik på 'Indstillings'-knappen i panelet i højre side.

Dette er knappen med 'gear' ikonet.

2. Marker det feltet, hvor der står 'afspil lydfil'

Dette vil fortælle slideshowet at det kan forvente en lydfil.

3. Tilføj lydfilens placering

Du kan enten indtaste webadressen til en lydfil direkte i tekstfeltet eller klikke på '...' knappen for at loade an fil browser. Naviger til den lydfil, du ønsker at afspille og føj den til slideshowet. Ideelt bør lydfiler være i mp3 format.

4. Klik på 'Anvend'

Efter du klikker på anvend, vil lydfilen blive føjet til slideshowet. Bemærk, at lyden ikke spiller på forhåndsvisningsskærmen, så du er nødt til at offentliggøre slideren for at tjekke lyden.