Hvis du ønsker at bruge et rent css slideshow i Wordpress...

Hvis du ønsker at bruge et rent css slideshow i Wordpress, gør cssSlider det meget let at eksportere dit slideshow som en Wordpress plugin. Dette betyder, at du ikke behøver FTP adgang til din webserver for at offentliggøre dine slideshows på din wordpress hjemmeside.

Du skal først fortælle cssSlider at dit slideshow skal gemmes som en Wordpress Plugin.

1. Åbn 'indstillings'-panelet

Åbn 'indstillings'-panelet ved at klikke på knappen med 'gear' ikonet nederst på cssSliders højre panel.

2. Naviger til 'offentliggør'-fanen

Se på fanerne øverst på indstillingspanelet og klik på den, hvor der står 'offentliggør'.

3. Lav offentliggørelsesmetoden om til 'Wordpress slider'

Dette er den tredje mulighed på listen. Vælg den og brug så browse knappen til at finde den korrekte mappe, som du vil have din slideshow wordpress plugin gemt til.

4. Aktiver ændringerne

Klik på 'anvend' for at gemme ændringerne og lukke indstillingspanelet.

5. Byg din slider som normalt

Skab dit slideshow, i det du sikrer, at du anvender alle de rigtige billeder, stilarter, farver og overgangseffekter. (Bemærk, at du skal have en kommerciel licens for at bruge andet end grundlæggende skin.)

6. Klik på 'offentliggør'

Tjek at dine indstillinger er korrekte, og klik så på anvend. Sliderkoden vil blive eksporteret sammen med dine billeder og eventuelle andre nødvendige filer vil blive eksporteret og gemt som en komprimeret .zip-fil.

7. Log ind på din wordpress hjemmeside og gå til 'Plugins'

Åbn din wordpress hjemmeside og log ind som normalt. Til venstre i navigationen er der et menupunkt, der hedder 'plugins'. Klik på dette og klik så på 'tilføj ny' og derefter 'upload plugin'.

Fra denne skærm kan du tilføje en plugin i zip-fil format. Klik på 'vælg fil' knappen for at åbne en fil-browser. Naviger til det sted, hvor du gemte cssSlider slideshowet og vælg zip-filen.

Klik på 'installer nu' og Wordpress vil uploade din slider plugin. Dette kan tage nogle få minutter.

Efter filen er uploadet, klik på 'aktiver plugin'.

8. Tilgå det nye 'CSS Slidere' menupunkt

Et nyt menupunkt vil være dukket op i den venstre navigationslinje kaldet 'CSS Slidere'. Hvis du klikker på dette, vil du opdage kontrolskærmen for din CSS Slider plugin, og din eksisterende slider vil allerede være på listen.

Klik på slider-titlen for at forhåndsvise den og for at få kortkoderne til at tilføje slideren til en side eller skabelon. For at bruge din slider på en side, skal du simpelthen kopiere kortkoden og indsætte den på den side, hvor du ønsker den skal vises.

Du kan også generere nye slideshows direkte fra denne wordpress plugin.