Hur lägger jag till bakgrundsmusik eller ett ljudspår till min slider?

Du kanske vill lägga till bakgrundsmusik till din slider för att förbättra användarupplevelsen. Detta är mycket enkelt; följ bara dessa steg:

1. Klicka på ’Settings’-knappen (sv. ’Inställningar’) i högra panalen.

Detta är knappen med en slags ‘växelikon’.

2. Bocka i ‘play audio file’-rutan (sv. ‘spela ljudfil’)

Detta säger åt bildspelet att vänta in en ljudfil.

3. Lokalisera ljudfilens plats och lägg till den

Du kan antingen ange en URL till ljudfilen direkt i textrutan eller klicka på ’...’-knappen för att välja en fil från utforskaren. Navigera till ljudfilen du vill ha för att lägga till den i bildspelet. Ljudfiler bör helst vara i MP3-format.

4. Klicka till sist på ‘Apply’ (sv. ’Verkställ’)

Efter du har klickat på ‘Apply’ (sv. ’Verkställ’) så kommer ljudfilen att läggas till i bildspelet. Notera att ljudfilen inte spelas i förhandsvisningsskärmen utan du måste publicera den för att kunna höra ljudet.