Hvordan endre hastigheten på lysbildefremvisningen.

Du kan endre hvor lang tid hvert lysbilde er utstilt for før erstattet av neste lysbilde. Hvis du har bare bilder kan du kortere tid, hvis du har tekst også, vil du kanskje en lengre tid.

Hvis du vil endre varigheten for hvert lysbilde, kan du gjøre følgende:

1. Bruk 'Innstillinger'-knappen

Innstillinger-knappen er den store knappen nederst i høyre hjørne av cssSlider, som har en gear på gul bakgrunn for ikonet.

2. Navigere å "bilde innstillinger"

Når innstillingene panelet er åpen, må du er på 'innstillinger'-delen ved hjelp av kategoriene øverst på skjermen.

3. bruk glidebryterne til å endre forsinkelsen og varighet

Det er to glidere en kalt 'Forsinkelse mellom lysbilder' som endrer hvor lenge hvert lysbilde vises for kategorien 'innstillinger', og en kalt "Effekt varighet", som styrer hvor lang tid det tar hvert lysbilde overgang til neste.

Flytt glidebryterne til du har riktig antall sekunder.

4. Klikk 'Bruk'

Når du bruker innstillingene, vil du se endringen i hastighet i forhåndsvisningsvinduet straks.