Hoe wijzig ik de snelheid van de slideshow?

Misschien wil je de tijd aanpassen die elke slide weergegeven wordt voordat hij vervangen wordt door de volgende slide. Als je alleen afbeeldingen hebt, zal je een kortere tijd willen dan wanneer je ook tekst wilt weergeven.

Volg onderstaande stappen om de duur van elke slide te veranderen:

1. Klik op de 'Settings' knop

De instellingenknop is de grote knop in de rechteronderhoek van cssSlider, het icoon hiervan is een tandwiel op een gele achtergrond.

2. Navigeer naar 'Image settings' tab

Als het instellingenscherm open staat, moet je naar de 'image settings' sectie gaan, als je hier nog niet was, door gebruik te maken van de tabs aan de bovenkant van het scherm.

3. Gebruik de sliders om de vertraging en tijdsduur aan te passen

Er zijn twee balkjes op de 'image settings' tab, de ene heet 'Delay between slides' en past aan hoe lang elke slide weergegeven wordt, en de andere heet 'Effect duration' en zorgt voor de tijd die het kost om elke slide over te laten gaan in de volgende.

Verschuif de sliders tot je het gewenste aantal seconden hebt bereikt.

4. Klik op 'Apply'

Nadat je de instellingen aan hebt gepast, zie je de verandering in snelheid meteen in het preview scherm.