Hvordan fjerner jeg navigationselementerne fra min slider

Som standard viser de fleste skins for cssSlider en næste- og en forrige-pil, en afspil-/pauseknap, og et sæt navigationskugler. Du kan slå en eller alle disse fra. For at gøre dette, skal du følge disse trin:

1. Klik på 'indstillings'-knappen

Dette er den store knap med gear ikonet på bunden af det højre panel. Et klik på denne knap vil åbne et indstillingspanel. Sørg for, at du er på 'generelle indstillinger' ved at tjekke fanerne øverst på siden.

2. Brug afkrydsningsfelterne til at aktivere og deaktivere forskellig elementer

I højre side under fanen for generelle indstillinger er der forskellige afkrydsningsfelter, såsom 'vis Forrige/Næste knapper' og 'vis kuglenavigation'. For at slå disse elementer fra på slideren, skal du simpelthen fjerne markeringerne fra de relevante felter.

3. Klik på 'anvend'

Efter du klikker på anvend, vil de nye indstillinger blive anvendt på din slider.