Hvordan publiserer jeg min glidebryteren direkte til min FTP server?

Du kan omgå scenen der cssSlider lagrer lysbildeserien til datamaskinen og i stedet laste opp fullført lysbildeserien direkte til FTP-serveren. Du må vite din ftp-adresse, brukernavn og passord for å bruke denne funksjonaliteten.

Å sette dem opp, gjør du følgende:

1. gå til "Innstillinger"-panelet

Klikk på "Innstillinger"-knappen nederst i høyre sidebar (knappen med "gear" ikonet) for å åpne "Innstillinger"-panelet.

2. gå til kategorien "Publiser" innstillinger

Klikk på kategorien 'Publisere' øverst i innstillinger-panelet.

3. Velg alternativet 'Publisere til FTP'

Sjekke av sjekkheftet for 'Publisere til FTP'.

4. Legg din FTP serverinnstillinger

Klikk på knappen "Rediger" ved siden av rullegardinlisten FTP. Åpner et vindu som heter "FTP sted Manager".

• Klikk på "Nye location"
  • Endre stedsnavnet til noe fornuftig, f.eks domenenavnet til webområdet
  • Legge til FTP Server adresse
  • Endre portnummeret hvis nødvendig
  • Legg til brukernavn og passord
  • Klikk 'Test FTP sted' å sjekk hvis innstillingene er angitt riktig.
  • Når testen er vellykket, velger du 'Lukk'.
  • Legge til navnet på mappen der du vil de glidere lagres - Hvis du ikke fyller ut, lagres glidebryterne til roten av serveren.

Du kan legge til så mange forskjellige FTP server steder som kreves.

5. bruke endringene

Når du bruker endringene, lastes neste gang du publiserer din skyve det direkte til FTP-serveren.