Hur publicerar jag min slider direkt på min FTP-server?

Om du vill ladda upp ditt färdiga bildspel direkt till din FTP-server så måste du känna till din adress, användarnamn och lösenord för din FTP-server.

Följ sedan dessa steg:

1. Gå till ‘Settings’-panelen (sv. ’Inställningar’)

Klicka på ‘Settings’-knappen (sv. ‘Inställningar’) längst nere i högra verktygsfältet (knappen med en slags ‘växelikon’) för att öppna ‘Settings’-panelen (sv. ‘Inställningar’).

2. Navigera till ‘Publish’-fliken (sv. ’Publicera’)

Klicka på ‘Publish’-fliken (sv. ’Publicera’) längst uppe i settings-panelen (sv. inställningar).

3. Välj ‘Publish to FTP’-valet (sv. ‘Publicera på FTP-server’)

Bocka i ‘Publish to FTP’-rutan (sv. ‘Publicera på FTP-server’).

4. Fyll i dina uppgifter för din FTP-server

Klicka på ‘Edit’-knappen (sv. ‘Redigera’) bredvid FTP-rullgardinsmenyn. Ett fönster vid namn ‘FTP Location Manager’ (sv. ‘FTP-platshanteraren’) kommer då att öppnas.

• Klicka på ‘New Location’ (sv. ‘Ny plats’)
  • Ändra platsnamnet till något du kan, t.ex. din hemsidas domännamn
  • Ange din FTP-servers adress
  • Ändra portnummer om du måste
  • Ange ditt användarnamn och lösenord
  • Klicka på ‘Test FTP location’ (sv. ‘Testa FTP-plats’) för att se om du har angett korrekt uppgifter.
  • Klicka på ‘Close’ (sv. ‘Stäng’) om testet lyckades.
  • Ange ett namn för mappen där du kommer att spara dina sliders – om du inte anger detta så kommer dina sliders att sparas i huvudmappen på din server, dvs., root-mappen.

Du kan lägga till hur många FTP-servrar du vill.

5. Verkställ förändringarna

Efter att du har verkställt (eng. apply) förändringarna så kommer din slider att laddas upp direkt till din FTP-server när du väljer att publicera den.