Hoe upload ik mijn slider direct naar mijn FTP server?

Je wilt misschien de stap overslaan waarin cssSlider je slideshow op je computer opslaat en in plaats daarvan je voltooide slideshow direct naar de FTP server uploaden. Je moet om deze functionaliteit te gebruiken wel je FTP adres, gebruikersnaam en wachtwoord weten.

Volg de volgende stappen om dit te doen:

1. Ga naar het 'Settings' menu

Klik op de 'Settings' knop aan de onderkant van het rechtermenu (de knop met het tandwielicoon) om het instellingenmenu te openen.

2. Ga naar de 'Publish' instellingen tab

Klik op de 'Publish' tab aan de bovenkant van het instellingenmenu.

3. Selecteer de 'Publish to FTP' optie

Vink het 'Publish to FTP' vakje aan.

4. Voeg de instellingen van je FTP server toe

Klik op de 'Edit' button naast het FTP drop-down menu. Een scherm genaamd 'FTP Location Manager' wordt geopend.

• Klik op 'New location'
  • Verander de naam van de locatie naar iets dat logisch is, zoals bijvoorbeeld de domeinnaam van de website
  • Voeg het adres van je FTP Server toe
  • Verander zonodig het poortnummer
  • Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in
  • Klik op 'Test FTP location' om te controleren of de instellingen correct zijn ingevuld.
  • Klik op 'Close' als de test gelukt is.
  • Voeg de naam van de map toe waar je wilt dat je sliders opgeslagen worden – als je dit niet invult, worden de sliders opgeslagen in de root van je server.

Je kunt net zoveel locaties van de FTP server toevoegen als je nodig hebt.

5. Pas de veranderingen toe

Nadat de veranderingen toegepast zijn, wordt de volgende keer dat je de slider publiceert, deze direct naar je FTP Server geüpload.