Hvordan offentliggør jeg min slider direkte til min FTP-server?

Det kan være bedre at omgå den fase, hvor cssSlider gemmer dit slideshow til din computer og i stedet uploade dit færdiglavede slideshow direkte til din FTP-server. Du skal kende din ftp-adresse, dit brugernavn og din adgangskode for at bruge denne funktion.

For at sætte den op, skal du følge disse trin:

1. Gå til 'indstillings'-panelet

Klik på 'indstillings'-knappen nederst på højre indstillingspanel (knappen med 'gear' ikonet) for at åbne 'indstillings'-panelet.

2. Gå til 'offentliggør' indstillingsfanen

Klik om 'offentliggør'-fanen øverst på indstillingspanelet.

3. Vælg muligheden 'offentliggør til FTP'

Marker afkrydsningsfeltet for 'offentliggør til FTP'.

4. Tilføj dine FTP server indstillinger

Klik på 'rediger'-knappen ved siden af FTP rullemenuen. Et vindue kaldet 'FTP placeringsmanager' vil åbnes.

• Klik på 'ny placering'
  • Lav placeringsnavnet om til noget hensigtsmæssigt, f.eks. hjemmesidens domænenavn
  • Tilføj din FTP Server adresse
  • Lav port nummeret om, om nødvendigt
  • Tilføj dit brugernavn og din adgangskode
  • Klik 'Test FTP placering' for at tjekke om indstillingerne er indtastet korrekt.
  • Når testen er vellykket, klik på 'luk'.
  • Tilføj navnet på den mappe, hvor du vil gemme dine slidere – hvis du ikke udfylder dette, vil sliderne blive gemt i din servers rodmappe.

Du kan tilføje så mange forskellige FTP server placeringer, som du har brug for.

5. Aktiver ændringerne

Efter du aktiverer ændringerne, vil din slider blive uploadet direkte til din FTP server, næste gang du offentliggør en.