Hoe voeg ik een titel, beschrijving en URLs toe aan de slides?

Alle slideshow ontwerpen bevatten de optie om een titel en beschrijving aan elke slide toe te voegen en de mogelijkheid om de slides te koppelen aan verschillende URLs (adressen van websites).

1. Voeg een titel toe aan je slides

Als je onder de slideshow kijkt, zie je daar een tekstveld staan waarbij staat ‘Title’. Je kunt elke tekst hier invullen waarna deze wordt weergegeven in het titeldeel van de the slideshow template. (Je moet ergens buiten het veld klikken om het op te slaan).

2. Voeg een beschrijving toe aan je slides

Naast het Title veld staat een groter tekstveld. Dit is de ruimte voor je onderschrift. Je kunt ook hier elke gewenste tekst invullen.

Je kunt een beperkt aantal HTML tags gebruiken om stijl toe te voegen aan je beschrijvingen.

3. Voeg een URL toe aan je slides

Je wilt normaalgesproken dat de verschillende slides in je slideshow een link bevatten naar pagina’s op je website. Als je gebruik maakt van de cssSlider is dit zeer gemakkelijk.

In het veld ‘Url’ kun je eenvoudigweg het adres plakken van de pagina waarvan je wilt dat mensen deze bezoeken als ze op de link op de slide klikken. Dit kan elk soort link zijn – een pagina op je site, een download link of een geheel nieuwe website. Je dient de hele URL gebruiken, inclusief de http://

Er is ook de optie om de ‘target’ van de link in te stellen. Dit drop-down menu maakt het mogelijk om in te stellen of de link in hetzelfde scherm opent, in een nieuw scherm of in een parent frame. De opties die je hier kunt selecteren zijn:

• _self — opent de link in hetzelfde scherm

• _blank — opent de link in een nieuw scherm

• _parent — opent de link in een parent frame

Als je klaar bent met het toevoegen van je titels, beschrijvingen en links kun je jouw slideshow opslaan of publiceren zoals altijd.