En guide til menylinjen i cssSlider

Der er seks ikoner/knapper langs menylinjen i cssSlider. Det første settet med tre ikoner er alle relatert til å opprette, lagre og åpne "prosjekter" eller glidere, mens det andre settet av tre ikoner gjelder spesielle funksjoner i cssSlider, for eksempel eksportere HTML eller publisere glidere på nettet.

Fra venstre til høyre:

• Det første symbolet (en side med et hjørne klipt av) kan du klikke for å lage et nytt prosjekt/slider.
  • Det andre ikonet (en åpen mappe) kan du åpne et eksisterende prosjekt/glidebryter.
  • Tredje ikonet (en diskett) kan du lagre ditt nåværende prosjekt/glidebryter med.
  • Neste sett med tre ikoner har spesielle funksjoner. Det første symbolet i dette settet (et pluss symbol mot en grønn sirkel) kan du legge til nye bilder i din glidebryter. Dette er ikke den eneste måten du kan legge til bilder. Du kan også dra og slippe bilder fra en mappe på datamaskinen inn i glidebryteren. Eller når du har en glidebryter som allerede er opprettet, kan du legge til bilder i venstre sidebar med plusstegnet.
  • Morgendagens ikon i dette settet (en nedover pil peker på en harddisk mot en blå sirkel) kan du lagre din glidebryter som HTML. Denne vil opprette to brosjyrer, en for bilder og en for ytterligere filer som trengs, samt html-filer. Som standard vil det også åpne glidebryteren i nettleseren. Dette alternativet er nyttig hvis du må bruke HTML i et større prosjekt.
  • Siste ikonet (en globus på en blå sirkel) lar deg publisere din glidebryter. Avhengig av hvilke alternativer du har valgt under 'avanserte innstillinger', vil det enten eksportere glidebryteren i HTML, og sende din glidebryter direkte til en server via FTP eller lagre din glidebryter som en wordpress plugin. Som standard vil det eksportere til HTML, for å endre på dette må du justere innstillingene etter behov.